Mijn favorieten

Makelaar Tilburg

U bent op zoek naar het perfecte huis of wilt juist uw huis verkopen. Dan kunt u op zoek gaan naar een makelaar in Tilburg die u hierbij kan helpen. Een makelaar in Tilburg moet natuurlijk aan enkele eisen voldoen. Zo is het van belang dat de makelaar in Tilburg de markt goed kent, veel kennis heeft en goed meedenkt met uw wensen en eisen. Zo’n makelaar vindt u bij Becx. Wij helpen u graag uw droom te realiseren. Meer weten over ons? Lees dan verder of neem contact met ons op.
 

Waarom kiezen voor een makelaar in Tilburg?


Natuurlijk zult u als uw te verkopen of te kopen woonhuis niet in Tilburg, maar in de naastgelegen dorpen ligt, niet direct denken aan een makelaar in Tilburg die voor u kan verkopen of kopen. Toch biedt een makelaar in Tilburg u vele voordelen, waardoor het vaak veel tijd en energie bespaart om een makelaar in Tilburg in te huren. Veel zoekers van woningen weten namelijk op voorhand niet waar en in welk omgeving ze willen wonen. Zo zijn er woningzoekers die mogelijk in de stad of in een van de dorpen willen wonen en zijn deze opties nog geheel open. Omdat Becx Makelaardij als Tilburgse makelaar het verzorgingsgebied in en rondom Tilburg bestrijkt heeft onze locatie in Tilburg een voordeel en vinden woningzoekers het vaak makkelijk om hier hun zoektocht te beginnen. Als verkopende partij profiteert u hier ook van. Becx Makelaardij is dus het juiste adres voor u. 
 

Waarom kiezen voor Becx?


Becx Makelaardij heeft oog voor zijn klanten en kent de huizenmarkt van Tilburg en omgeving als geen ander. Wij hebben besloten ons volledig te richten op bestaande woningen en nemen dan ook geen concurrerende nieuwbouwprojecten aan. Het kan bij Becx Makelaardij dus niet voorkomen dat iemand naar uw woning informeert en met een nieuwbouwwoning de deur uit gaat. Zo krijgt uw te verkopen woning de aandacht van onze makelaar in Tilburg die het verdient en zult u snel en gemakkelijk uw dromen werkelijkheid kunnen laten worden.

Wij zijn daarnaast aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging voor Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Dit betekend dat u bij ons verzekerd bent van integriteit en betrouwbaarheid. Met het oog op de wensen van onze klant zorgen wij voor een perfect eindresultaat en een prettige samenwerking.
 

De kosten voor een makelaar in Tilburg


De kosten voor een makelaar in Tilburg variëren sterk. Doordat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn en u hierin veel keuzes kunt maken is een standaard prijs bij ons niet van toepassing. Wij kijken samen met u naar de diensten die u wilt laten uitvoeren door ons en geven u op basis van deze informatie een offerte van onze makelaar in Tilburg. Wij vinden een goede prijs-kwaliteitverhouding van groot belang en daardoor zult u bij ons nooit betalen voor diensten waar u geen gebruik van maakt.
 

Vragen stellen aan Becx?


Wilt u meer weten over onze werkwijze, heeft u nog vragen die u wilt stellen aan onze makelaar in Tilburg of wilt u een offerte aanvragen of een afspraak maken? Dat kan allemaal door te bellen met 013-5364477. Daarnaast kunt u ons ook bereiken via het contactformulier op onze website of door te mailen naar info@becx.nl.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Natuurlijk is het ook mogelijk om op andere tijden of op zaterdag een afspraak of bezichtiging bij onze makelaar in Tilburg in te plannen.