Mijn favorieten

HUIS VERKOPEN TILBURG

Bij verkoop van uw woning wilt u natuurlijk een vlotte verkoopprocedure die de hoogst haalbare prijs oplevert. Wij bieden u een uitgebreid dienstenpakket waardoor u op maat uw keuze kunt maken. Het “full-servicepakket”omvat alle werkzaamheden die door de makelaar verricht worden of het nu om een aankoop of verkoopopdracht gaat. Hiervoor berekenen wij u een zeer gunstig courtagetarief.

U kunt ook kiezen voor “deeldiensten’ waarbij u met ons afspreekt wat wij voor u gaan doen en wat u zelf ter hand neemt. Dit betekent voor u een reductie in de makelaarskosten.


DE VERKOOPMETHODE

 

  • Allereerst wordt uw persoonlijke situatie besproken. Gaat u eerst verkopen en daarna een andere woning kopen, of heeft u al een nieuwe woning op het oog of zelfs gekocht? Wilt u snel verkopen of heeft u de tijd? Allemaal zaken die belangrijk zijn voor de te bepalen verkoopstrategie.
  • Uw woning wordt uitgebreid geïnspecteerd en vergeleken met soortgelijke woningen in uw omgeving met als doel om samen met u tot een reële vraagprijs te komen. Alle bijzonderheden worden vastgelegd zodat kopers optimaal kunnen worden geïnformeerd. Helderheid voorkomt eventuele aanspraken achteraf.
  • De werkelijke verkoop kan beginnen. Uw woning wordt onder de aandacht gebracht bij collega NVM-makelaars, via Funda.nl, via onze eigen website en middels een fotopresentatie in onze etalage. Een uitgebreide verkoopbrochure wordt gemaakt (deze wordt ook op internet gepresenteerd), in overleg kan ook een opvallend “te koop” bord worden geplaatst en wordt optioneel geadverteerd in diverse media zoals de Makelaarskrant.
  • In overleg worden de bezichtigingen gepland met potentiële kopers die wij uiteraard rondleiden in uw woning. U ontvangt van ons hierover een terugkoppeling en wij bespreken met u eventuele vervolgstappen.
  • Is er overeenstemming bereikt, dan wordt een koopakte opgemaakt waarin alle afspraken worden vastgelegd.
  • Wij verzorgen het aanleveren van de gegevens aan de notaris voor de transportakte. Kort voordat de akte bij de notaris passeert voeren wij een laatste inspectieronde uit met de koper. Dat waarborgt u als verkoper tegen aanspraken achteraf.    

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring