Mijn favorieten

HUIS KOPEN TILBURG

Op zoek naar een woning?

 

 

Er staan in Brabant vele huizen te koop. U zoekt echter dat ene huis op maat. Wij zijn werkzaam in de regio Tilburg waar u een woning zoekt en hebben een goed inzicht in het woningaanbod en het prijsniveau.

 

DE AANKOOPMETHODE

 

  • Allereerst wordt vooraf samen met u nagegaan hoeveel u wilt en kunt besteden aan een woning. Daarna worden zorgvuldig de woonwensen geïnventariseerd.
  • Aan de hand van deze informatie wordt u geïnformeerd over het huidige woningaanbod en houden wij u op de hoogte van nieuw woningaanbod van onszelf, collega NVM-makelaars en overige aanbieders van woningen, waaronder  particulieren.
  • Bezichtigingen worden door ons geregeld, en begeleid, waarna een oordeel volgt over o.a. waarde, courantheid, onderhoudstoestand en bouwtechnische staat. In overleg worden namens u de onderhandelingen gevoerd met de verkoper. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij goed inschatten wat wel en wat niet haalbaar is.
  • Als er een koopovereenkomst wordt gesloten, zorgen wij dat dit op juridisch verantwoorde wijze gebeurt. Eventuele bijzondere voorwaarden en bepalingen worden opgenomen in de koopakte. Ook wordt de administratieve afwikkeling met o.a. de notaris verzorgd.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring